Espresso house

Espresso House
 
Bästa cafeét när det kommer till fika med vännerna. Lite dyrt, men värt! Goda sallader, mackor & bakelser och drickorna är gudomliga, chailatte...mmmm!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 

Träningskläder från bubbleroom

MXDC Last Atomic Tights Svart/Rosa Bubbleroom.seMXDC Last Atomic Tights Svart/Rosa Bubbleroom.seFranklin & Marshall Ribb Tops Grey Melange Bubbleroom.seFranklin & Marshall Ribb Tops Electric Green Bubbleroom.se
Klicka här för att komma till bubbleroom.
 

Surfade runt på lite olika sidor förut och hamnade på bubbleroom och kollade runt lite. Såg att dem hade fått in lite snygga täningskläder! Känns som att allt har blivit så hurtigt nu för tiden, håller ni inte med? Alla säljer träningskläder, vart man än går, till och med ica typ.  

Anyway här ovanför ser ni ett litet urval av det som finns, och det jag tyckte var snyggt! Träningskläder är ju typ något av det roligaste att köpa enligt mig. Och självaste träningen blir mycket roligare om man har en snygg outfit och känner sig snygg i det, tro det eller ej. Men man blir mer motiverad ju snyggare man är! SÅ är det för mig i alla fall. Snygga träningskläder är verkligen något att satsa på. I alla fall om man är ett träningsfreak som jag, haha.

 Jag tycker det är skitbra när allt är samlat på ett ställe också, så slipper man söka runt på massa olika sidor. Det finns liksom alla märken på en och samma sida, så man kan ju verkligen hitta precis det man själv är ute efter, det finns något för alla helt enkelt. Vad tycker ni?

Ha en bra eftermiddag vänner!

http://majstajl.blogg.se/2013/may/traningsklader-fran-bubbleroom.html#comment

RSS 2.0